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Marion Deichmann

INRES - Pflanzenernährung
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D-53115 Bonn

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Wissenschaftlicher Werdegang

seit 2020

PhD Student, PhenoRob Cluster of Excellence

Ausgewählte Publikationen

He X., Wang D., Jiang Y., Li M., Delgado-Baquerizo M., McLaughlin C., Marcon C., Guo L., Baer M, Moya Y.A.T., von Wirén N., Deichmann M., Schaaf G., Piepho H.-P., Yang Z., Yang J., Yim B., Smalla K., Goormachtig S., de Vries F.T., Hüging H., Baer M., Sawers R.J.H.*, Reif J.C.*, Hochholdinger F.*, Chen X.*, Yu P.* (2024) Heritable microbiome variation is correlated with source environment in locally adapted maize varieties. Nature Plants, in press.

Yu P., He X., Baer M., Beirinckx S., Tian T., Moya Y.A.T., Zhang Y., Deichmann M., Frey F.P., Bresgen V., Li C., Razavi B.S., Schaaf G., von Wirén N., Su Z., Bucher M., Tsuda K., Goormachtig S., Chen X., Hochholdinger F. (2021) Plant flavones enrich rhizosphere Oxalobacteraceae to improve maize performance under nitrogen deprivation Nat Plants 7: 481–499. https://www.nature.com/articles/s41477-021-00897-y

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